PRODUKTER

Organic Pure Care er en serie af hårprodukter som er sammensat efter naturens præmisser og indeholder æteriske olier med nyttige fordele. Rene essenser, der renser, genopbygger og fugter huden og håret udelukkende ved hjælp af naturlige ingredienser, der alle er udvalgt på grund af deres veldokumenterede virkning. Hvert eneste produkt I serien er sammensat nøjagtigt, så de forskellige ingerdienser udnyttes allerbedst.

Vi benytter Organic Pure Care’s farvesystem, som er bygget op på olier og er uden ammoniak.


Organic Pure Care er en italiensk serie som består af 5 linjer, til at dække alle behov.


SUNDT HÅR OG HOVEDBUND I BALANCE

Wellness

Dedikeret til pleje af hovedbunden.

Ingredienserne er yderst fugtgivende og de mange forskellige egenskaber gør denne serie velegnet til alle hårtyper fra meget tørt helt op til meget fedtet hår.

Beauty

Beauty Line indeholder en vigtig og kostbar ingrediens – arganolie.

Arganolie gør håret blødere, silkeagtigt og mere skinnende. Det absorberes let, fedter og irriterer ikke. En helt igennem fantastisk og naturlig fugtighedscreme.

INCA

INCA Restructuring Line-serien er udviklet til at genopbygge fibrene i behandlet, tørt, medtaget og kedeligt hår uden elasticitet. Den høje koncentration af essentielle fedtsyrer, kombineret med vitaminerne E og B, er et værdifuldt virkemiddel til en dyb og gennemgribende genopbygning af håret

Styling

En professionel serie af produkter udviklet til at skabe en original stil takket være dens særlige ingredienser, der giver unikke anvendelsesmuligheder.

Silk

Alle produkterne i Silk Line-serien indeholder aloe-ekstrakt. Silk Aloe-behandlinger styrker hudcellerne og hårstråene, så det hurtigere genopbygges, hvilket giver et stærkere, sundere, mere skinnende og velplejet hår.

Colorganic

Den nye farvegel uden ammoniak. Dens særlige sammensætning, der kombinerer de fugtgivende og beroligende egenskaber fra aloe vera med de behandlende egenskaber i 7 forskellige olier: Inca, tsubaki, avocado, argan, jojoba, rød vindruekerne og ris, der tilsammen giver et flot og naturligt udseende og total dækning af grå hår.

Makeup

I salonen forhandler og bruger vi makeup fra Sandstone Scandinavia. Alle prudukter fra Sandstone Scandinavia er helt rene og hudvenlige, og indeholder kun råvarer af den højeste kvalitet.

Der er ingen skadelige tilsætningsstoffer og de kendte allergener er fjernet.

De er 100% parfumefri* og 100% parabenefri.


Hvorfor vælge Sandstone Scandinavia?

•DANSK makeup

•Hudvenlig

•Højeste råvarer kvalitet

•100% parfume* og parabene frit

•IKKE testet på dyr

•Lækkert design

•Fair priser


*På nær 0,5% naturligt vanilla ekstrakt I læbestift